fbpx

Klanttevredenheid

Je oefentherapeut heeft je via zijn/haar website of een praktijkfolder geïnformeerd over wat je kunt doen als je ontevreden bent over de behandeling.

Eerst bespreek je jouw klacht met je oefentherapeut

Mogelijk beseft je oefentherapeut niet dat je ontevreden bent. Misschien is er sprake van een misverstand. Vaak leidt een gesprek al tot een oplossing.

Kom je er samen niet uit? Dan kun je om een advies vragen bij het Klachtenloket Paramedici. Alle oefentherapeuten die lid zijn van de beroepsvereniging VvOCM zijn aangesloten bij dit loket. Mail naar info@klachtenloketparamedici.nl of bel 030 310 09 29 (bereikbaar van ma t/m vr 9.00 tot 12.30 uur).

Wil je direct een klacht indienen? Vul dan het online klachtenformulier in. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris behandelt je klacht en kan een bemiddelingsgesprek voeren met jou en je oefentherapeut.

Klanttevredenheid

Vind een oefentherapeut bij jou in de buurt

In de praktijk en online te volgen

De oefentherapeut behandelt bij voorkeur in de praktijk, maar kan ook aan huis behandelen. Ook biedt de oefentherapeut zorg op afstand, bijvoorbeeld online via beeldbellen.

Bewezen effectief

Oefentherapie is een erkende en beproefde paramedische behandelwijze. Het is wetenschappelijk aangetoond dat oefentherapie effectief is bij een groot aantal aandoeningen en dat het je kwaliteit van leven kan verbeteren.

Deze website is een uitgave van VvOCM, de beroepsvereniging van oefentherapeuten in Nederland.